Onze klanten

Grote Routepaden

De GR en LF-paden vormen een netwerk van langeafstand wandel(GR)- en fietspaden(LF) doorheen Europa. De wandelpaden zijn met het gekende wit-rood teken gemarkeerd.

De fietsroutes zijn bewegwijzerd met groene borden. Ze worden gepubliceerd in diverse gidsen en op routekaarten.

Over heel Europa zijn er landelijke of regionale organisaties die zorgen voor het onderhoud van de lange afstandsroutes. Voor Vlaanderen beheert de VZW Grote Routepaden het netwerk van wandel- en fietspaden. De vereniging telt meer dan 7.500 leden-gezinnen.

www.groteroutepaden.be

Vipmedia Publishing & Services

Van tuinplezier tot duiken, van culinair genieten tot sfeervol wonen: Vipmedia heeft een diversiteit aan unieke mediaplatformen voor specifieke doelgroepen. Het grote publiek dat via deze mediaplatformen wordt bereikt, is zeer geïnteresseerd in zijn of haar passie en betaalt voor unieke en exclusieve content.

Vipmedia geeft volgende titels uit in België en Nederland: Tuinseizoen, De Tuin op Tafel, Landidee, Hart voor Dieren, Duiken, Wetenschap in Beeld, Historia, Scandinavian Living, Groener Woner, Happy Handmade Living, …

www.vipmedia.be

Vereniging Vlaamse Steden en Gemeenten – VVSG

De Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten vzw is de ledenorganisatie van alle 300 Vlaamse lokale besturen. Zij vertegenwoordigt meer dan 10.500 lokale politici met een mandaat en 200.500 arbeidsplaatsen. Zij zet zich in als belangenbehartiger, dienstverlener en netwerkorganisatie voor zowel de politieke mandatarissen als de (beleids)medewerkers van het bestuur.

www.vvsg.be

BOOT magazine

BOOTmagazine gaat voluit voor beleving op en rond het water. Het medium richt zich, zowel off- als online, naar de liefhebbers en eigenaars van zeil- en motorjachten. De reportages over het brede aanbod van boten, locaties, toerzeilen en wedstrijdzeilen worden aangevuld met lifestyle en trends. Zowel nationaal als internationaal. Dat maakt BOOTmagazine hét medium voor het aanbod van alles wat met yachting te maken heeft, evenals luxeproducten.

www.bootmagazine.be